E-mail manager

Beste klant, op dit moment werkt de e-mail manager niet correct en is in onderhoud. Voor wijzigingen verzoeken we u om een mail te sturen naar helpdesk@euronet.nl.

E-mail manager

Beveilig uw computers!

Activeer gratis EuroNet Antivirus en virussen worden tegengehouden voordat deze uw inbox bereiken. Met EuroNet Antispam zorgt u ervoor dat ongewenste e-mailberichten verdwijnen in een daarvoor speciaal bestemde map.

Veiligheid

Domeinnamen

Het is mogelijk een domeinnaam te registreren via Euronet Internet. Verstuur en ontvang e-mail op uw eigen, unieke domein.

Domeinen

Domein en Webhosting

Een professionele organisatie heeft een website met een duidelijk herkenbare, direct bereikbare naam. Verstuur en ontvang e-mail op uw eigen, unieke domein en maak uw website zichtbaar met EuroNet Webhosting.

Domein en Webhosting

Mededeling:

Sinds 31-3-2016 leveren wij geen internetverbindingen meer. Indien u een dergelijke verbinding afnam, ontvangt u in april mogelijk een incorrecte factuur. Als u gebruik maakt van automatische incasso dan is op 7 april 2016 mogelijk het incorrecte bedrag geïncasseerd. Wij informeren u op korte termijn schriftelijk over de correctie hiervan, en bieden u onze welgemeende excuses aan voor het eventuele ongemak.

Nieuws: Euronet internetverbinding

Euronet en KPN stoppen per 31 maart 2016 met de gezamenlijk aangeboden internetverbindingen. Zorg dat u tijdig overstapt naar een andere provider. Online.nl doet u hier graag een aanbod voor via het gratis nummer 0800 - 1415.

Euronet Internet Tip

EuroNet heeft voor u alle formulieren die u mogelijk nodig heeft voor aanvragen of mutaties overzichtelijk op een rijtje gezet.

Overzicht van formulieren