euronet internet

Over EuroNet Internet en Online

EuroNet Internet is een onderdeel van Euronet Communications BV. In Nederland biedt Euronet Communications BV internetdiensten aan onder twee merken: Online.nl en EuroNet Internet.

EuroNet Internet verzorgt sinds 1994 internetproducten en -diensten voor de zakelijke markt, waaronder breedband (Pro ADSL en Business ADSL), inbelabonnementen, domeinnamen en webhosting. EuroNet Internet richt zich specifiek op de behoeften van professionele thuisgebruikers en zakelijke gebruikers in het midden- en kleinbedrijf. De reden dat met name de professionele markt samenwerkt met EuroNet Internet is in één woord samen te vatten: betrouwbaarheid. En dat is precies wat u kunt verwachten. Niet alleen op het gebied van persoonlijke samenwerking en ondersteuning, maar ook op het gebied van snelle en solide internetverbindingen. Wij kunnen deze betrouwbaarheid garanderen dankzij ons eigen IP-netwerk.

Euronet Communications BV. biedt onder de naam Online.nl diverse breedband abonnementen (ADSL), vaste telefonie, televisie en veiligheidsproducten.