Service Desk

E-mail - FAQ

Wat kan ik doen tegen virussen?

Voor het beschermen van uw computer tegen virussen bestaan verschillende mogelijkheden. Het is in eerste instantie aan te raden geen bestanden van internet te downloaden als u niet zeker weet van wie deze afkomstig zijn. Daarnaast dient u erg voorzichtig te zijn met het openen van attachments (bijlagen) bij e-mail.

Voor het beschermen van uw computer tegen virussen, kunt u gebruik maken van zogenaamde virusfilters zoals EuroNet Antivirus. EuroNet Internet Antivrus controleert al uw binnenkomende e-mail op de aanwezigheid van virussen. Zodra er een virus in een e-mail of attachment aangetroffen wordt, wordt de volledige e-mail onschadelijk gemaakt en ontvangt u hierover via e-mail bericht van EuroNet Internet.

EuroNet Antivirus is gratis voor iedereen met een EuroNet Internet abonnement. Lees meer over EuroNet Antivirus of u neem contact op met onze Service Desk op 020 53 55 200 (lokaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van negen uur 's ochtends tot zes uur 's avonds.